Yrityksille

Avustamme yrityksiä kasvussa, kehityksessä ja energiatehokkuuden parantamisessa.

Avustamme teitä yritystilojen, yrityksen perustamisen sekä energiasäästön ja kiertotalouden käyttöönotossa. Kauttamme löydätte myös oikeat asiantuntijat viennin ja kansainvälistymisen tueksi.

Tarvitsetteko toimitiloja Iistä?

Autamme teitä löytämään sopivat toimi- ja teollisuustilat, yritystontit ja kokoustilat. Kiinteistöyhtiö Iilaaksolla on myös valmius rakentaa teille tuotantotilat vuokrattavaksi.

Apunanne: toimitusjohtaja Antti Tuomaala, p 040 672 1389, antti.tuomaala@iilaakso.fi, iilaakso.fi

Uuden yrityksen perustaminen?

Yrityspalvelut auttaa yrityksen aloittamisvaiheessa, sukupolvenvaihdoksessa ja yritystoiminnan kehittämisessä. Maksuttomiin palveluihin kuuluvat mm. perustamisneuvonta, kannattavuuslaskelmissa, liiketoimintasuunnitelmissa ja rahoituksessa, kuten startti- ja tukirahahakemuksissa auttaminen.

Apunanne: yrityskehittäjä Noora Huotari, p. 040 683 0541, noora.huotari@micropolis.fi

Paikallisesti Iissä

Paikallista -merkistä tunnistat Iin paikallisista arvoista ylpeän yrityksen.

Paikallista–merkin kantavan yrityksen koti- tai toimipaikka sijaitsee Iissä ja se työllistää iiläisen yrittäjän tai useita iiläisiä. Paikallista-yritys on sitoutunut edistämään Iin resurssiviisautta, joka tarkoittaa kykyä käyttää erilaisia resursseja harkitusti ja hyvinvointia sekä kestävää kehitystä edistävällä tavalla.

Lisätiedot: facebook.com/paikallista ja greenpolis.fi/paikallista

Etsitkö iiläisiä yrityksiä?

Yrityshaulla (ii.fi/yrityshaku) voit hakea yrityksiä toimialoittain tai vapaalla hakusanalla. Hausta löytyy noin 200 Iissä toimivan yrityksen yhteystiedot, jotka ovat antaneet suostumuksensa tietojensa listaukseen.

Yritystietojen lisäys: Voit ilmoittaa yrityksesi tiedot painamalla ”ilmoita yritystieto”-nappia, josta avautuu täytettävä lomake.

Yrittäjien edunvalvontajärjestöt Iissä ovat Iin Yrittäjät ry ja Kuivaniemen Yrittäjät ry.

Kiertotalous, energiatehokkuus ja yhteishankinta?

Iin kunta on Suomen ympäristökeskuksen Hinku-foorumin ja FISU verkoston jäsen sekä sitoutunut työ- ja elinkeinoministeriön energiatehokkuussopimukseen.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja ympäristöön liittyvistä asioista.