Yrityksille

Avustamme yrityksiä kasvussa, kehityksessä ja energiatehokkuuden parantamisessa.

Avustamme teitä yritystilojen, yrityksen perustamisen sekä energiasäästön ja kiertotalouden käyttöönotossa. Kauttamme löydätte myös oikeat asiantuntijat viennin ja kansainvälistymisen tueksi.

Ota yhteyttä: Micropolis Oy:n toimitusjohtaja Leena Vuotovesi, p. 0407514318, leena.vuotovesi@micropolis.fi

Tarvitsetteko toimitiloja Iistä?

Autamme teitä löytämään sopivat toimi- ja teollisuustilat, tontit ja kokoustilat. Kiinteistöyhtiö Iilaaksolla on myös valmius rakentaa teille tuotantotilat vuokrattavaksi.

Apunanne: toimitusjohtaja Antti Tuomaala, p 040 672 1389, antti.tuomaala@iilaakso.fi, iilaakso.fi

Uuden yrityksen perustaminen?

Yritysasiamies auttaa maksutta yrityksen aloittamisvaiheessa, sukupolvenvaihdoksessa ja yritystoiminnan kehittämisessä. Maksuttomiin palveluihin kuuluvat mm. perustamisneuvonta, kannattavuuslaskelmat, liiketoimintasuunnitelmat ja rahoituksessa, kuten startti- ja tukirahahakemuksissa, auttaminen.

Apunanne: yritysasiamies Ilkka Pirttikoski, p. 044 019 9598, ilkka.pirttikoski@oulunkaari.com

Paikallisesti Iissä

Paikallista -merkistä tunnistat Iin paikallisista arvoista ylpeän yrityksen

Paikallista–merkin kantavan yrityksen koti- tai toimipaikka sijaitsee Iissä ja se työllistää iiläisen yrittäjän tai useita iiläisiä. Paikallista-yritys on sitoutunut edistämään Iin resurssiviisautta, joka tarkoittaa kykyä käyttää erilaisia resursseja harkitusti ja hyvinvointia sekä kestävää kehitystä edistävällä tavalla.

Lisätiedot: facebook.com/paikallista ja greenpolis.fi/paikallista

Etsitkö iiläisiä yrityksiä?

Yrityshaulla (ii.fi/yrityshaku) voit hakea yrityksiä toimialoittain tai vapaalla hakusanalla. Hausta löytyy noin 200 Iissä toimivan yrityksen yhteystiedot, jotka ovat antaneet suostumuksensa tietojensa listaukseen.

Yritystietojen lisäys: Voit ilmoittaa yrityksesi tiedot painamalla ”ilmoita yritystieto”-nappia, josta avautuu täytettävä lomake.

Yrittäjien edunvalvontajärjestöt Iissä ovat Iin Yrittäjät ry ja Kuivaniemen Yrittäjät ry.

Kiertotalous, energiatehokkuus ja yhteishankinta?

Iin kunta on Suomen ympäristökeskuksen Hinku-foorumin ja FISU verkoston jäsen sekä sitoutunut työ- ja elinkeinoministeriön energiatehokkuussopimukseen.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja ympäristöön liittyvistä asioista.