Haku auki 17.2.2019 asti: Vesiasiantuntija

Haku auki 17.2.2019 asti: Vesiasiantuntija

Julkaistu: 24.1.2019


Avoin työpaikka, hakuaikaa jatkettu 17.2.2019 asti.

Haemme vesialan asiantuntijaa toteuttamaan Iijoen vesistövisiota ja toimenpideohjelmaa.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Iijoen vesistövisio 2030:n tavoitteena on nostaa Iijoen vesistön arvoa veden laadun parantamisen ja vaelluskalojen palauttamisen avulla. Tarkoituksena on vahvistaa alueen elinkeinoelämää sekä lisätä virkistyskäyttöä ja asumisviihtyvyyttä.

Iijoki-sopimukseen ovat sitoutuneet PVO-Vesivoima Oy, Metsähallitus, Turvetuottajat (Vapo Oy ja Turveruukki Oy), Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus sekä Iijoen vesistöalueen kunnat Ii, Oulu, Pudasjärvi ja Taivalkoski. Osapuolet ovat sopineet Iijoen vesistövision ja toimenpideohjelman toteutuksesta vuosina 2019−2023. Sopimuksen toimeenpanoa ohjaavat johtoryhmä ja neuvottelukunta, joiden työtä vesialan asiantuntija koordinoi.

Vesialan asiantuntijan tehtävänä on edistää toimillaan vesistövision toteutumista sekä koordinoida yhteistyötä eri osapuolten välillä. Tärkeänä osana tehtävää on vesistövision toteutusta edistävien hankkeiden suunnittelu, valmistelu ja toteuttaminen.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, ymmärrys vaelluskala- ja ympäristöasioista, kokemusta kansallisesta ja EU-hankevalmistelusta ja olet projektiosaamisen rautainen ammattilainen. Olet verkostoitunut vahvasti alalle, tunnet alueen ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät. Liikut alueella luontevasti ja tunnet sen omaksesi. Saat asiat etenemään haasteellisissakin tilanteissa. Olet innostunut, sitoutunut ja intohimoinen puhtaiden vesien puolestapuhuja.

Me puolestaan tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön, hyvät työpaikkaedut ja palkitun ilmastotiimin täyden tuen. Toimipisteemme on Iissä. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omiin työtehtäviisi ja tehdä Euroopan parasta ilmastotyötä.

Tehtävästä maksetaan Avainta TES palkkaryhmän HAA mukainen palkka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Iin kunnanjohtaja Ari Alatossava,
ti 29.1. klo 12-16 p. 040 567 6700.
Muina aikoina satunnaisesti.

Hakemus, CV ja palkkatoive on lähetettävä sunnuntaina 17.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen: info@micropolis.fi

Tutustu materiaaleihin:

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja ympäristöön liittyvistä asioista.