Yrityskummeja nuorille kesäyrittäjille?

Yrityskummeja nuorille kesäyrittäjille?

Julkaistu: 31.5.2017


Kesäyrittäjä -projektin tehtävänä on auttaa Iin ja Oulun aktiivisia nuoria työllistämään itsensä kesän ajaksi. Nuoret perustavat kesän ajaksi oman yrityksen, jota he pyörittävät yhdessä projektin ohjaajien tukemana.

Etsimme nuorelle yrittäjälle oman kummiyrityksen jakamaan omia kokemuksiaan yrittäjyyden taipaleelta
Kummiyritykset tapaavat oman nuorensa muutaman kerran kesän aikana ja jakavat omia hyviä käytänteitä ja oppeja, mitä ovat yrittäjäuransa aikana kartuttaneet. Samalla kummiyritykset voivat avata oman toimialansa erityspiirteitä ja antaa omalta osaltaan arvokkaita eväitä nuorten yrittäjien taipaleelle.

Toivotamme lämmöllä alueen yritykset mukaan kummiyrittäjiksi!

Lisätietoja:
projektipäällikkö Hanna Lahti
hanna.lahti@micropolis.fi, p. 040 130 6143

1.5.2017 startannut kaksivuotinen Kesäbisnes -hanke on Iin Micropolis Oy:n ja BusinessOulun yhteistyöhanke, jota koordinoi Micropolis Oy. Hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto. Hankkeessa laajennetaan Kesäyrittäjä -projektin toimenpiteitä palvelemaan myös haja-asutusalueen nuoria, tuetaan yrittäjyyskasvatusta, opetellaan resurssiviisautta ja miten sitä sovelletaan arkipäivän valinnoissa, edistetään nuorten yrittäjyyttä pitkällä aikavälillä, tuodaan uudenlaista elinvoimaa maaseudulle sekä kohotetaan alueen työllisyysastetta.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja ympäristöön liittyvistä asioista.