Avoin tehtävä: Yrityskehittäjä

Avoin tehtävä: Yrityskehittäjä

Julkaistu: 6.6.2019


Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

Yrityskehittäjää

Tee Iistä maailman paras paikka yrittäjälle.

Tehtävänäsi on auttaa iiläisiä yrityksiä perustamis- ja kasvuneuvonnassa. Hallitset yritystuet monipuolisesti ja autat yrityksiä niiden hakemisessa. Järjestät yrittäjille tapahtumia ja tuot tekijöitä yhteen. Jalkaudut yrityksiin ja viestit mahdollisuuksista. Houkuttelet Iihin uusia yrittäjiä ja pidät heistä huolta.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja ennen kaikkea vahva kokemus yritysneuvonnasta. Olet rautainen ammattilainen, joka hallitsee liiketoiminnallistamisen eri osa-alueet. Toimit itsenäisesti kentällä ja vedät mielelläsi Iin yritystiimiä. Osaat verkottaa toimijoita ja ohjata jokaisen kasvun polulle.

Arvostamme reipasta myyntiotetta, näyttöjä yhteistyötaidoista, kokemusta yrittäjyydestä ja viestinnästä. Me puolestaan tarjoamme sinulle loistavan työyhteisön ja hyvät työpaikkaedut. Meillä saat mahdollisuuden vaikuttaa omiin työtehtäviisi ja saat tehdä työtä, jolla on merkitystä.

Tehtävästä maksettava palkka on Avainta TES:n HAA-ryhmän mukainen. Liitä mukaan palkkatoiveesi.

Hae paikkaa 23.6.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa ma 17.6. ja ti 18.6. Micropolis Oy:n toimitusjohtaja Leena Vuotovesi p. 040 7514318.

Hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelo lähetetään sähköpostiin: info@micropolis.fi, merkitse otsikko ”Yrityskehittäjä”.

Micropolis Oy tuottaa Iin kunnan elinvoimapalvelut. Iin kunta on tehnyt strategisen valinnan toimia ”elinkeinoelämä edellä”. Kunnan elinkeinoista vastaamisen lisäksi Micropolis tuo laajalle alueelle kasvua, liiketoimintaa ja työtä taloudellisesti kannattavasta ilmastotyöstä.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja ympäristöön liittyvistä asioista.