Yrityksille

Avustamme yrityksiä kasvussa, rekrytoinneissa ja energiatehokkuuden parantamisessa.

Tarvitsetteko uusia toimitiloja?

Autamme teitä löytämään sopivat toimi- ja teollisuustilat, tontit ja kokoustilat. Kiinteistöyhtiö Iilaaksolla on myös valmius rakentaa teille tuotantotilat vuokrattavaksi.

Apunanne toimitusjohtaja Antti Tuomaala, p 040 672 1389, antti.tuomaala@iilaakso.fi, iilaakso.fi

Kiinnostaako uuden yrityksen perustaminen?

Yritysasiamies auttaa maksutta yrityksen aloittamisvaiheessa, sukupolvenvaihdoksessa ja yritystoiminnan kehittämisessä. Maksuttomiin palveluihin kuuluvat mm. perustamisneuvonta, kannattavuuslaskelmat, liiketoimintasuunnitelmat ja rahoituksessa, kuten startti- ja tukirahahakemuksissa, auttaminen.

Apunanne yritysasiamies Ilkka Pirttikoski, p. 044 019 9598, ilkka.pirttikoski@oulunkaari.com

Löytyykö yrityksenne uusi osoite Iistä?

Me Iissä olemme sitoutuneet kasvuun, viihtyisyyteen ja elinvoimaisuuteen. Tarvitset sitten tiloja, tukea tai henkilöstöä teemme sijoittumisestasi pehmeän, mutta tehokkaan. Yhden luukun periaatteella.

Sijoittumisessa apunanne yrityskoordinaattori Hanna Lahti, p. 040 130 6143, hanna.lahti@micropolis.fi

Onko mielessänne kasvu ja kehitys?

Haluamme auttaa teitä pääsemään tavoitteeseenne. Palveluihimme kuuluu maksutta: kasvuneuvonta ja sparraus, rekrytointineuvonta, henkilöstön osaamisen kehittäminen, hallitusosaamisen kehittämisneuvonta, oppilaitosyhteistyö, investointi- ja rahoitustukineuvonta, energiasäästö- ja ympäristöneuvonta. Kauttamme löydätte myös oikeat asiantuntijat viennin ja kansainvälistymisen tueksi.

Kasvussa teitä auttaa yritysasiantuntija Helena Ylisirniö, p. 040 351 3397, helena.ylisirnio@micropolis.fi

Paikallisesti Iissä

Paikallista -merkistä tunnistat Iin paikallisista arvoista ylpeän yrityksen

Paikallista–merkin kantavan yrityksen koti- tai toimipaikka sijaitsee Iissä ja se työllistää iiläisen yrittäjän tai useita iiläisiä. Paikallista-yritys on sitoutunut edistämään Iin resurssiviisautta, joka tarkoittaa kykyä käyttää erilaisia resursseja harkitusti ja hyvinvointia sekä kestävää kehitystä edistävällä tavalla.

Lisätiedot: facebook.com/paikallista ja greenpolis.fi/paikallista

Etsitkö iiläisiä yrityksiä?

Yrityshaulla (ii.fi/yrityshaku) voit hakea yrityksiä toimialoittain tai vapaalla hakusanalla. Hausta löytyy noin 200 Iissä toimivan yrityksen yhteystiedot, jotka ovat antaneet suostumuksensa tietojensa listaukseen.

Yritystietojen lisäys: Voit ilmoittaa yrityksesi tiedot painamalla ”ilmoita yritystieto”-nappia, josta avautuu täytettävä lomake.

Yrittäjien edunvalvontajärjestöt Iissä ovat Iin Yrittäjät ry ja Kuivaniemen Yrittäjät ry.

Kiertotalous, energiatehokkuus ja yhteishankinta?

Iin kunta on Suomen ympäristökeskuksen Hinku-foorumin ja FISU verkoston jäsen sekä sitoutunut työ- ja elinkeinoministeriön energiatehokkuussopimukseen.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja ympäristöön liittyvistä asioista.