Yrityksille

Yrityspalveluita

Iilaakso Oy vuokraa yrityksille toimitiloja, teollisuustiloja sekä kokoustiloja Iissä. Tutustu Micropoliksen kokous- ja koulutustiloihin (iilaakso.fi/kokous-ja-koulutustilat)

Ota yhteyttä Antti Tuomaala, p. 040 672 1389, antti.tuomaala@iilaakso.fi

Yritysasiamies auttaa maksutta yrityksen aloittamisvaiheessa, sukupolvenvaihdoksessa ja yritystoiminnan kehittämisessä. Palveluihin kuuluvat mm. perustamisneuvonta, kannattavuuslaskelmat, liiketoimintasuunnitelmat ja  rahoituksessa kuten startti- ja tukirahahakemuksissa auttaminen.

Ota yhteyttä Ilkka Pirttikoski, p. 044 019 9598, ilkka.pirttikoski@oulunkaari.com

Tarvitsetko tukea rekrytointiin tai henkilöstön osaamisen kehittämiseen?

IiRekry -verkkopalvelu tarjoaa tietoa mm. palkkatuista ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen liittyvissä asioissa sekä viestii Iin alueen avoimista työ- ja harjoittelupaikoista.

Ota yhteyttä työllistämiskoordinaattori Helena Ylisirniö, p. 040 351 3397, helena.ylisirnio@micropolis.fi

Vienti ja kansainvälistyminen?

Business Oulun asiantuntijoilta saa käytännön tukea yrityksesi kansainvälistymiseen ja viennin käynnistämiseen. Lue lisää…

Yrityspalveluseteli 2018
Iiläisillä yrityksillä on mahdollista hakea Business Oulun yrityspalveluseteliä kasvun ja kansainvälistymisen kehittämiseen. Setelin arvo on 1000, 2000, 3000, 4000 tai 5000 euroa. Tuettavan yrityksen omavastuu osuus on 10 % setelin arvosta.
Katso hakuohjeet businessoulu.com/palveluseteli

Energiatehokkuus ja yhteishankinnat?

Iin kunta on Suomen ympäristökeskuksen Hinku-foorumin ja FISU verkoston jäsen sekä sitoutunut työ- ja elinkeinoministeriön energiatehokkuussopimukseen.

Etsitkö iiläisiä yrityksiä?

Yrityshaulla (ii.fi/yrityshaku) voit hakea yrityksiä toimialoittain tai vapaalla hakusanalla. Hausta löytyy noin 200 Iissä toimivan yrityksen yhteystiedot, jotka ovat antaneet suostumuksensa tietojensa listaukseen.

Yritystietojen lisäys: Voit ilmoittaa yrityksesi tiedot painamalla ”ilmoita yritystieto”-nappia, josta avautuu täytettävä lomake.

Yrittäjien edunvalvontajärjestöt Iissä ovat Iin Yrittäjät ry ja Kuivaniemen Yrittäjät ry.

Paikallista -merkistä tunnistat paikallisista arvoista ylpeän yrityksen

Yritys, haluatko olla mukana rakentamassa tarinaa paikallisuuden puolesta? Liity nyt mukaan ja hae jäsenyyttä täyttämällä lomakkeen tiedot.

Paikallista–merkin kantavan yrityksen koti- tai toimipaikka sijaitsee Iissä ja se työllistää iiläisen yrittäjän tai useita iiläisiä. Paikallista-yritys on sitoutunut edistämään Iin resurssiviisautta, joka tarkoittaa kykyä käyttää erilaisia resursseja harkitusti ja hyvinvointia sekä kestävää kehitystä edistävällä tavalla.

paikallista logo

Lisätiedot ja yritysten esittelyt facebook.com/paikallista

Paikallista -yhteistyössä mukana ovat Iin Yrittäjät ry, Kuivaniemen yrittäjät ry, Iin Micropolis Oy ja Pohjois-Suomen muotoilijat ry.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja ympäristöön liittyvistä asioista.