Yrityksille

Yrityspalveluita

Iilaakso Oy vuokraa yritys-, toimi – , teollisuus- ja kokoustiloja Iissä.

Ota yhteyttä Antti Tuomaala, p. 040 672 1389, antti.tuomaala@iilaakso.fi

Oulunkaaren seudullinen yritysasiamies auttaa maksutta yrityksen aloittamisvaiheessa, sukupolvenvaihdoksessa ja yritystoiminnan kehittämisessä. Palveluihin kuuluvat mm. perustamisneuvonta, kannattavuuslaskelmat, liiketoimintasuunnitelmat ja  rahoituksessa kuten startti- ja tukirahahakemuksissa auttaminen.

Ota yhteyttä Ilkka Pirttikoski, p. 044 019 9598, ilkka.pirttikoski@oulunkaari.com

Tarvitsetko tukea rekrytointiin tai henkilöstön osaamisen kehittämiseen?

IiRekry -verkkopalvelu tarjoaa tietoa mm. palkkatuista ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen liittyvissä asioissa sekä viestii Iin alueen avoimista työ- ja harjoittelupaikoista.

Ota yhteyttä työllistämiskoordinaattori Helena Ylisirniö, p. 040 351 3397, helena.ylisirnio@micropolis.fi

Vienti ja kansainvälistyminen?

Business Oulun asiantuntijoilta saa käytännön tukea yrityksesi kansainvälistymiseen ja viennin käynnistämiseen. Lue lisää…

Energiatehokkuus ja yhteishankinnat?

Iin kunta on Suomen ympäristökeskuksen Hinku-foorumin jäsen sekä sitoutunut työ- ja elinkeinoministeriön energiatehokkuussopimukseen.

Etsitkö iiläisiä yrityksiä?

Oulun seudun yrityshakemistosta löytyvät jo yli 900 yritysten tiedot. Tietojen ylläpidosta huolehtivat yritykset itse. Antaessaan perustiedot yritys saa tietojen päivitystä varten käyttäjätunnukset. Hakemisto on yrityksille maksuton. Palvelun tarjoaa BusinessOulu liikelaitos.

Yrittäjien edunvalvontajärjestöt Iissä ovat Iin Yrittäjät ry ja Kuivaniemen Yrittäjät ry.

Paikallista -merkistä tunnistat iiläisyydestä ja paikallisista arvoista ylpeän yrityksen

Yritys, haluatko olla mukana rakentamassa tarinaa paikallisuuden puolesta? Liity nyt mukaan ja hae jäsenyyttä täyttämällä lomakkeen tiedot.

Paikallista–merkin kantavan yrityksen koti- tai toimipaikka sijaitsee Iissä ja se työllistää iiläisen yrittäjän tai useita iiläisiä. Paikallista-yritys on sitoutunut edistämään Iin resurssiviisautta, joka tarkoittaa kykyä käyttää erilaisia resursseja harkitusti ja hyvinvointia sekä kestävää kehitystä edistävällä tavalla.

paikallista logo

Lisätiedot ja yritysten esittelyt facebook.com/paikallista

Paikallista -yhteistyössä mukana ovat Iin Yrittäjät ry, Kuivaniemen yrittäjät ry, Iin Micropolis Oy ja Pohjois-Suomen muotoilijat ry.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja ympäristöön liittyvistä asioista.