Tuunataan työtä kiertotaloudesta?

Tuunataan työtä kiertotaloudesta?

Julkaistu: 14.8.2018


Tuunataan työtä -hanke tarjoaa iiläisille yrityksille neuvontaa, sparrausta ja tukea resurssiviisauden käyttöönotossa ja uuden liiketoiminnan ja työn luomisessa.

Kiinnostaako yritystänne esimerkiksi:

  • materiaalien kulutuksen pienentäminen?
  • siirtyminen kulutustuotteiden myynnistä palvelujen tarjoamiseen?
  • jätteiden ja sivuvirtojen hyötykäyttö, esim. purkujätteet, tekstiilit, jne.

Yrityksillä on mahdollista hyödyntää TE-toimistosta haettavaa palkkatukea. Palkkatuella työllistyvä henkilö on mahdollista palkata joko suoraan yritykseen, jälleensiirtää kunnasta yritykseen tai palkkatukijakson jälkeen henkilön on mahdollista työllistyä kevytyrittäjänä esim. laskutuspalvelun kautta tai kokeilla yrittäjyyttä esim. 4 kuukauden ajan.

Yritysasiakkaan on mahdollista saada myös erilaisia korttikoulutuksia palkattavalle työntekijälle, mikäli henkilö on hakuhetkellä työtön sekä hankkeelta työnohjaussparrausta.

Tuunataan työtä -hankkeessa toimitaan erityisesti yli 50-vuotiaiden työttömien ja työttömyysuhan alla olevien, toistuvaistyöttömien, pitkäaikaistyöttömien, erityistä tukea tarvitsevien, osatyökykyisten sekä yli 3 kuukautta työttömänä olleiden alle 29-vuotiaiden iiläisten kanssa.

Tuunataan työtä -hanke toimii ajalla 1.9.2018-31.12.2020. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Yritysasiakkuudet, lisätiedot:
Työllistämiskoordinaattori Helena Ylisirniö
helena.ylisirnio@micropolis.fi
p. 040 3513397

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja ympäristöön liittyvistä asioista.