Haku auki: Sisällöntuottaja

Haku auki: Sisällöntuottaja

Julkaistu: 9.1.2019


Micropolis on Suomen johtavia ympäristöalan toimijoita. Meidät on palkittu Euroopan parhaasta ympäristötyöstä ja jatkamme vimmalla kehitystyötä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Olemme verrattoman verkottuneita ja työmme on arvostettua niin kansallisilla kuin kansainvälisillä foorumeilla.

Haemme kolmivuotiseen hankkeeseemme sisällöntuottajaa.

Tehtäväkuvaus:

Tehtäväsi on herätellä ja ylläpitää rohkeaa ilmastokeskustelua käyttäen kattavasti ja kokeillen eri medioita. Syötät monipuolisia avauksia sosiaalisen median alustoille ja haastattelet koko Suomea vauvasta vaariin, opiskelijasta yritysjohtajaan, Hangosta Ivaloon.

Tehtävässä tuotat monipuolista tiedotus- ja markkinointisisältöä digialustoille ja pääset mukaan järjestämään Suomen merkittävintä ilmastotapahtumaa.

Tässä tehtävässä pääset omalla työlläsi konkreettisesti vaikuttamaan ilmastonmuutokseen ja luomaan jotain ihan uutta. Pääset tekemään työtä jolla on merkitystä.

Olet etsimämme tekijä jos:

  • tunnet sosiaalisen median kanavat kuin omat taskusi ja tuotat sujuvasti ja monipuolisesti teksti- ja kuvasisältöjä sosiaalisen median alustoille (Face, Insta, Twitter, LinkedIn, Youtube). Saat koko Suomen liikkeelle.
  • otat mielelläsi haasteita vastaan ja pystyt luontevasti keskustelemaan ja haastattelemaan koko Suomea vauvasta vaariin, opiskelijasta yritysjohtajaan.
  • olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva tiimipelaaja.
  • haluat luoda jotain uutta ja osaat tarvittaessa härnätä ja herätellä tahdikkaasti.
  • sinulla on mielellään tehtävään soveltuva tutkinto.

Arvostamme myös, jos sinulla on:

  • kokemusta WordPress -julkaisujärjestelmästä.
  • SEO- ja analytiikkaosaamista ja kokemusta.
  • kokemusta tapahtumatuotannosta.
  • halua omalla työlläsi konkreettisesti vaikuttaa ilmastonmuutokseen.

Me puolestaan tarjoamme sinulle

loistavan työyhteisön, hyvät työpaikkaedut ja palkitun ilmastotiimin täyden tuen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omiin työtehtäviisi ja kasvaa monipuoliseksi asiantuntijaksi. Työssäsi pääset tutustumaan ja verkottumaan niin alueellisesti kuin kansallisesti kaikilla yhteiskunnan eri osa-alueilla.

Kiinnostuitko?

Ole nopea ja ota meihin yhteyttä. Paikka täytetään heti oikean tyypin löydyttyä. Haethan kuitenkin viimeistään 20.1.2019.

Tehtävä on määräaikainen ja päättyy 31.12.2021. Työpaikka sijaitsee Iissä.

Palkka: Avainta TES mukainen palkkaryhmä HAC

Lisätietoja tehtävästä antaa Hanna Lahti, puh. 040 130 6143, hakemukset palkkatoiveineen ja linkit työnäytteisiin toimitetaan osoitteeseen hanna.lahti@micropolis.fi.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja ympäristöön liittyvistä asioista.