Avoimia tehtäviä: PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Avoimia tehtäviä: PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Julkaistu: 6.4.2017


Haemme innostavaa ja aloitteellista projektipäällikköä nuorten Kesäbisnes -hankkeeseen

Tehtävä on määräaikainen 1.5.2017 – 30.4.2019 (yht. 2 vuotta), 60% kokoaikaisesta viikkotyöajasta.

Tehtävän kuvaus:

Tehtävään kuuluu hankkeen hallinnointi, viestintä ja promotapahtumien sekä vierailujen koordinointi- ja suunnittelu, kesätyöntekijöiden tiimin vetäminen ja yhteistyökumppanuuksien solmiminen. Projektin vetäjä tulee tekemään yhteistyötä TE-toimiston, nuorten työllistämispalveluiden ja pajatoimintojen kanssa sekä kehittämään yrittäjyyssparrausta työkokeilussa oleville nuorille. Lisäksi tehtävänä on toiminnan mallintaminen, palvelukehittäminen ja suositukset osaksi tulevaisuuden kunnan elinvoimapalvelua.

Tehtävä edellyttää yrittäjyyden osaamista, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta, joustavuutta, ideointikykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista viestintä- ja markkinointiosaamista. Kokemus esimiestehtävistä on eduksi, muttei välttämätöntä. Tehtävä voisi sopia hyvin esim. valmistumisvaiheessa olevalle opiskelijalle.

Projektipäällikkö voi esittää hakemuksessaan palkkatoivomuksensa. Katso hakuohjeet alta.

Lisäksi haemme 2 kesätyöntekijää (tutoria), jotka toimivat kesäyrittäjien ohjaajina

Työnkesto: 3 kuukautta kesällä 2017, alkaen joko 1.5. tai 1.6., 100% viikkotyöaika. Palkka 1600€/kk.

Tehtävän kuvaus:

Tehtävä sisältää hakijoiden valinnan, valmennuksen suunnittelun ja toteutuksen yhdessä yhteistyökumppanien kanssa, nuorten kesäyrittäjien ohjausta ja neuvontaa, kanssakulkemista ja yhteisten live- ja sometapahtumien sekä vierailujen suunnittelua ja toteutusta. Lisäksi ohjaajat suunnittelevat ja toteuttavat kampanjan markkinointia (myös somessa) sekä huolehtivat osaltaan tiedotuksesta, yhteistyökumppanuuksien solmimisesta ja raportoinnista.

Tehtävä edellyttää yrittäjyyden osaamista, oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta, joustavuutta, ideointikykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä monipuolista viestintä- ja markkinointiosaamista.

Työntekijöiden työpisteet sijaitsevat Micropolis Oy:ssa Iissä ja BusinessOulussa. Työt edellyttävät matkustamista Iin kunnan ja Oulun kaupungin maaseutualueilla. Ajokortti välttämätön. Käytettävissä on työnantajan sähköautoja.

Hakuohjeet tehtäviin:

Lähetä sähköpostilla avoin hakemus ja ytimekäs CV viimeistään 19.4.2017 klo 16.00 mennessä osoitteeseen info@micropolis.fi

Merkitse viestikenttään mitä tehtävää haet.

Lisätietoja tehtävistä antaa 11.4. klo 14-16 ja 13.4. klo 8-12:
Iin Micropoliksen toimitusjohtaja Leena Vuotovesi, p. 040 75 143 18.

Kesäbisnes hanke

Kesäbisneshankkeessa tarjotaan 16-25 -vuotiaille nuorille mahdollisuus itsensä työllistämiseen kesäyrittäjinä Iin kunnassa ja Oulun kaupungin maaseutumaisilla alueilla. Kesäyrittäjät saavat ohjausta ja sparrausta hankkeen tutoreilta ja yhteistyökumppaneilta. Hankkeessa kehitetään resurssiviisasta yrittäjyyttä nuorten kanssa sekä kokeillaan uudenlaista yrittäjyyttä tukevaa palvelutoimintaa maaseutualueella.

Maaseudun kylistä etsitään sopivia ”törmäytyspaikkoja”, joissa itsensä työllistävät nuoret voivat sparrata ideoitaan ja kokemuksiaan keskenään tutoreiden opastamina. Palvelumallikokemukset tuotteistetaan osaksi kunnan elinkeino- ja kasvupalvelua jatkossa.

Kesäbisnes-hanke on Iin Micropolis Oy:n ja BusinessOulun yhteistyöhanke, jota koordinoi Micropolis. Työsopimukset solmitaan Iin Micropolis Oy:n kanssa.

Kesäbisnes-hanketta rahoittaa Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto ja tehtävät täytetään sillä edellytyksellä, mikäli hanke saa lopullisen hyväksynnän Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta.

maaseuturahasto

businessoulu_rgb

logo1

 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa toiminnastamme ja ympäristöön liittyvistä asioista.